Produkter
 

Trykmuligheder

 

Der findes mange former for textiltryk, vi har opdelt dem i 14 grupper, som hver især rummer sine fordele og egenskaber. Grupperne har igen mange farve- og kombinationsmuligheder. Lad dig inspirere af mulighederne og kontakt os gerne, hvis du ønsker en dialog om hvilken type, der er bedst egnet til det du søger.

Vores mål er til alle tider at sikre det optimale resultat i alle henseender.

 

Serigrafi: Almindeligt fuldfarvetryk lægger sig oven på textilet. Farverne er dækkende, og der vælges efter et farvesystem, eksempelvis Pantone. Der er således millioner af farver at vælge imellem! Vi kan trykke op til 10 farver i et motiv.

Anvendelse: Almindeligt fuldfarvetryk er egnet til fuldflade motiver på mørke og lyse textiler. Der anvendes plastisol

trykfarveTeknik: Colour Crunchtryk simulerer procestryk på mørke textiler, hvor netop den mørke tekstilbund udnyttes i trykket. Alt efter motivet trykkes der typisk med 4-9 dækkende fuldfarver.

Anvendelse: Colour Crunch tryk er egnet til billedgengivelser på mørke textiler. Der anvendes plastisol trykfarve. Teknik:

Rastetryk er som offset bogtrykkeri rastetryk. Den består af et 4-farvesystem: CMYK, der ved raster (små prikker) skaber de farver motivet indeholder. Farverne er transparente.

Anvendelse: Rastetryk er egnet til billedgengivelser på lyse textiler. Der anvendes plastisol trykfarve.

Dette er kun de almindelige trykformer derudover kan du få:

 

 

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
-