Produkter
 

Transfere
 

Der findes 5 former for transfer, som hver især rummer sine fordele og egenskaber. Grupperne har igen mange farve- og kombinationsmuligheder.
Lad dig inspirere af mulighederne ved at klikke på grupperne her til venstre, og kontakt os gerne ,hvis du ønsker en dialog om hvilken type, der er bedst egnet til det du søger.

Vores mål er til alle tider at sikre det optimale resultat i alle henseender

Teknik: Almindelig transfer er som Almindeligt textiltryk, det trykkes blot på specielt transferpapir, og overføres derefter til textilet med varmepresse. Antallet af farver er uendeligt.

Anvendelse: Almindelig transfer er egnet til fuldflade motiver og små tekster, der skal stå klivskarpt på mørke og lyse textiler. Der er fordele ved transfer ved overførsel af det samme motiv til mange forskellige typer textiler. Der anvendes plastisol trykfarve

Teknik: Digital transfer laves på digital printer uden raster på specielt transferpapir, og overføres derefter til textilet med varmepresse.
Antallet af farver er uendeligt.

Anvendelse: Digital transfer er egnet til knivskarpe fotogengivelser uden raster på mørke og lyse textiler. Der er fordele ved transfer ved overførsel af det samme motiv til mange forskellige typer textiler. Der anvendes digital printfarve samt en lim.

Teknik: Effektfolie transfer er som Effektfolie textiltryk, det trykkes blot på specielt transferpapir, og overføres derefter til textilet med varmepresse.

Anvendelse: Effektfolie transfer er egnet til alt hvor denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler. Der anvendes plastisol trykfarve.

Teknik: Flock transfer er som Almindeligt textiltryk, det trykkes blot på specielt transferpapir, og overføres derefter til textilet med varmepresse. Antallet af farver er uendeligt..

Anvendelse: Flock transfer er egnet til alt hvor denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler. Der anvendes plastisol trykfarve og velour.

Teknik: Refleks transfer er en grå refleksfolie, der trykkes på specielt transferpapir, og overføres derefter til textilet med varmepresse.
Refleksen er godkendt og mere reflekterende end Refleks textiltryk.

Anvendelse: Refleks transfer er egnet til arbejdstøj, børnetøj og alt hvor denne effekt ønskes ved hele eller dele af trykket og på mørke og lyse textiler. Der anvendes plastisol trykfarve.

 

 Home    Sitemap  Foretrukne
-